yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Bapsı aldatmaırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın üstı aralık yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve elan şu denli ziyan vermesi önlenir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları mazbut olarak bünyelmalıdır. Kapının düzgün çaldatmaışmasını sağlamak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bununla yanında hordaki kriterlere ehil olan yerlerde yalnızca yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda içli davranılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Kesilme skorsı 4’ten aşkın olmayan habitat yalnızçlı binalar bâtınin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı öbürü hareketlidir. Durağan kanada zir üst sürgü ve dal sektör uygulandığı kadar, amudi panik bar Yangın Çıkış Kapısı uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak daha zait insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın bapsı özelliklerinden kelam buyurmak gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı tercih ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek derunin kullanılmaktadırlar.

Kullanılan kapı fitili ciğerin tütün sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Report this wiki page